Jaguar офіційно представив серійну версію електрокросовера Jaguar I-PACE — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jaguar офіційно представив серійну версію електрокросовера Jaguar I-PACE

Технології&Авто
1792
Компанія Jaguar провела офіційну презентацію серійної версії свого першого електромобіля Jaguar I-PACE, хоча практично готовий концепт був показаний ще в 2016 році. Захід пройшов у форматі онлайн-трансляції з заводу автовиробника, де з конвеєра зійшов перший зібраний примірник електромобіля. Компанія Jaguar привезе I-PACE на Женевський автосалон, що стартує наступного тижня.
Кросовер Jaguar I-PACE отримав два електродвигуни над кожною з вісей сумарною потужністю майже 400 к. с., які дозволяють автомобілю розганятися з 0 до 100 км/год за 4,8 секунди, набираючи максимум 200 км/год.
Батарея ємністю 90 кВтг забезпечує запас ходу 480 км циклу WLTP і набирає 80% заряду за 40 хвилин від швидкісної зарядки постійного струму на 100 кВт, тоді як зарядка від побутової електромережі займе близько 10 годин.
Цікаво, що створений у Великобританії Jaguar I-PACE буде збиратися на заводі в австрійському Граці в рамках виробничого партнерства Jaguar Land Rover з Magna Steyr. Автомобіль приєднається до сімейства кросоверів Jaguar поряд з новим компактним кросовером E-PACE і спортивним F-PACE.
Зазначимо, що електрокросовер Jaguar I-PACE надійде у продаж в Україні в кінці 2018 року в комплектаціях-S, SE, HSE, а також First Edition, тоді ж буде оголошена вартість моделі.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас