Відшкодування СГ "ТАС" за пошкоджений банкомат перевищило 355 тис. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відшкодування СГ "ТАС" за пошкоджений банкомат перевищило 355 тис. грн.

Особисті фінанси
80
Страхова подія із застрахованим СГ «ТАС» майном, що належить одній з банківських установ, сталася в Чернівецькій області.
Прямо посеред білого дня невідомі зловмисники здійснили розбійний напад, зламавши банкомат та викравши з нього готівку. Попри всі зусилля правоохоронців, пошуки злодіїв по гарячих слідах результатів не дали.
В свою чергу, Страхова група «ТАС», визнавши інцидент, що стався, страховою подією, прийняла рішення про виплату належного за договором страхування майна відшкодування та оперативно перерахувала його власникові банкомату.
Зазначимо, що загальна сума виплати включила в себе компенсацію як збитків банку внаслідок пошкодження банкомату, так і обсягу викраденої готівки та склала 355 502 грн.
Нагадаємо, СГ «ТАС» пропонує цілу низку договорів страхування майна, розроблених у відповідності до реальних потреб його власників – як фізичних, так і юридичних осіб.
Зокрема, в рамках договору страхування майна підприємства різних форм власності можуть застрахувати своє рухоме та нерухоме майно від максимально повного переліку ризиків: вогневих, транспортних, а також ризиків стихійних явищ, протиправних дій третіх осіб, впливу води, бою скла тощо. При цьому страхова сума визначається в розмірі дійсної, балансової або заявленої власником вартості майна.
Серед інших переваг страхування майна в СГ «ТАС» варто відзначити можливість укладення комплексного договору страхування майна та відповідальності перед третіми особами, індивідуальний підбір оптимальних умов страхування для кожного клієнта, гнучку тарифну політику, відшкодування додаткових витрат, пов‘язаних з настанням страхового випадку, тощо.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас