Для прихильників ігор від Wargaming — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для прихильників ігор від Wargaming

Особисті фінанси
70
Гарна новина для прихильників ігор від Wargaming: Альфа-Банк Україна та Wargaming надають можливість «прокачати» свою віртуальну техніку в іграх World of Tanks, World of Tanks Blitz та World of Warships. Скористатися цією можливістю та отримати бонусні 3000 золота/дублонів зможуть перші 500 учасників акції, умови якої наведено нижче:
1. У період з 1 березня по 7 березня 2018 року замовте кобрендову картку Альфа-Банку Україна та Wargaming (зробіть це на сайті Альфа-Банку Україна або на сайті Wargaming (https://ru.wargaming.net/shop/wot/ordercard/) та отримайте картку, скориставшись безкоштовною службою доставки картки співробітником Альфа-Банку Україна).
2. До 31 березня 2018 року включно розрахуйтеся карткою в торгівельній мережі на будь-яку суму.
Бонусні 3000 золота/дублонів будуть зараховані на ваш акаунт автоматично до 15 квітня 2018 року. Детальні умови акції доступні за посиланням – https://alfabank.ua/upload/wargaming-pryvitalnyi-bonus.pdf
Використовуйте «голду» та отримуйте максимум задоволення від улюбленої гри World of Tanks та World of Tanks Blitz, дублони — в World of Warships.
Нагадаємо, що з 1 грудня 2016 року Альфа-Банк Україна спільно з компанією Wargaming розпочав випуск трьох видів банківських карт для шанувальників танкових і морських боїв в іграх World of Tanks, World of Tanks Blitz і World of Warships.
Картки випускаються на базі World MasterCard PayPass абсолютно безкоштовно, а їхнє річне обслуговування обійдеться у 200 грн.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас