Від великого виробника хімії "відкололася" аграрна компанія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від великого виробника хімії "відкололася" аграрна компанія

Фондовий ринок
756
Сільськогосподарський підрозділ DowDuPont оголосив назву майбутньої компанії – Corteva Agriscience, яка утворюється після завершення процесу роз’єднання.
Очікується, що процедура роз’єднання завершиться 1 червня 2019 року.
“Corteva Agriscience об’єднає бізнеси засобів захисту DuPont, DuPont Pioneer і Dow AgroSciences з метою створення незалежної компанії, яка формує ринок, з провідними ринковими позиціями в технологіях виробництва насіння, засобів захисту рослин та цифрових технологій у сільському господарстві”, – йдеться в прес-релізі компанії.
Головний офіс майбутньої компанії буде розташований у Вілмінгтоні, штат Делавер (США) і об’єднає ключові корпоративні функції підтримки.
Офіси DowDuPont у Джонстоні, Айові та Індіанаполісі, штат Індіана, будуть служити як глобальні бізнес-центри з керівництвом бізнес-напрямків, функцій підтримки бізнесу, дослідження і розробки, глобальної мережі поставок, а також відділами продажів і маркетингу, розташованих в двох локаціях Середнього Заходу.
DowDuPont буде підтримувати нову фірмову назву серії заходів, які пройдуть до моменту, коли підрозділ стане незалежною компанією.
DowDuPont – міжнародна холдингова компанія, що об’єднує The Dow Chemical Company і DuPont, на основі якої будуть створені незалежні публічні компанії в сегментах продукції для сільського господарства, наукомістких матеріалів та спеціальних продуктів.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас