Долар США дешевшає услід за зниженням прибутковості US Treasuries — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар США дешевшає услід за зниженням прибутковості US Treasuries

Валюта
495
Курс американського долара опускається слідом за зниженням прибутковості держоблігацій США, що триває, повідомляє MarketWatch.
Увага учасників ринку на цьому тижні буде зосереджена на виступі Джерома Пауелла в Конгресі США, першому після його вступу на посаду голови Федеральної резервної системи. Ринки хочуть отримати натяки на те, скільки разів в поточному році ЦБ планує підвищувати процентні ставки.
Президент Федерального резервного банку Сент-Луїса Джеймс Баллард в понеділок заявив, що не очікує істотного підйому вартості кредитування в країні в найближчі два роки. Так звана нейтральна процентна ставка в США (рівень ставки, який керівництво ФРС визнало б доречним, якби безробіття в країні перебувало на природному рівні, а інфляція становила б 2%) “навряд чи сильно зміниться протягом прогнозного горизонту” Федрезерву, сказав він, виступаючи на заході Національної асоціації економіки бізнесу (NABE).
Іншими словами, політика Федрезерву залишиться стимулюючою, навіть незважаючи на підйом ключової процентної ставки.
Дж.Буллард не входить в число голосуючих членів Федерального комітету з відкритих ринків (FOMC) в цьому році.
Євро торгується вдень в межах $1,2305 проти $1,2295 на закриття минулої сесії.
Вартість єдиної європейської валюти перебуває в понеділок в межах 131,52 єни в порівнянні з 131,42 єни в попередній день. Курс долара становить 106,88 єни проти 106,89 єни у вівторок.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас