Пілотний проект у Києві: літні майданчики ресторанів і кафе уніфікують — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пілотний проект у Києві: літні майданчики ресторанів і кафе уніфікують

Казна та Політика
676
Прес-служба Київради повідомила про те, що в столиці розробляють нову концепцію облаштування літніх ресторанних майданчиків вздовж фасадів будинків та на пішохідній частині вул. Сагайдачного на Подолі. Про це йдеться в повідомленні на сайті КМДА.
“Обговорюється єдиний архетип літніх майданчиків закладів громадського харчування. Передбачаються виключно вуличні меблі у вигляді столів, стільців і захисних парасольок. Підприємцям запропоновано обрати кілька варіантів колірної гами меблів і розмірів їх брендування”, – йдеться в повідомленні.
Концепцію з боку влади міста розробляють Департамент промисловості та розвитку підприємництва, Департамент містобудування та архітектури, а також Подільська РДА.
Заяви на розміщення літніх майданчиків, що вже надійшли від підприємців, не потребують переоформлення. Зміни будуть внесені в робочому порядку.
Варіанти схеми будуть передбачати розміщення майданчиків на тротуарі або проїзній частині вул. Сагайдачного, залишаючи при цьому 1,8 м для вільного руху пішоходів з кожної сторони. Транспорт, що обслуговує заклади громадського харчування, буде їздити за окремим графіком.
Після погодження з власниками закладів її розгляне і затвердить Комісія з питань розміщення тимчасових споруд. Ці нововведення є пілотним проектом для Києва. З часом він буде реалізований в інших туристичних зонах столиці.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас