Радабанк– надійний партнер АПК України! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк– надійний партнер АПК України!

Особисті фінанси
22
Радабанк є одним із банків, що підтримують аграріїв України, від малого й середнього бізнесу до агропромислових підприємств та холдингів. Так, у 2017 році частка кредитів агросектору у загальному кредитному портфелі Радабанк складає 30%.
Сьогодні існує дефіцит ресурсів на проведення весняно-польових робіт. Зокрема, аграрії перекривають брак коштів на весняно-польові роботи та підготовку до жнив за рахунок пролонгації та реструктуризації старих кредитів та укладення нових. Спеціально розроблені та адаптовані під даний вид діяльності програми та тарифні пакети дозволяють забезпечити безперебійне функціонування підприємства, потреби аграріїв у закупівлі дизельного палива, засобів захисту рослин, обладнання, модернізації виробництва, рефінансування кредиту у іншому банку та інше.
Завдяки програмі «Підтримка аграріїв шляхом здешевлення кредитів» клієнти Радабанку отримали відшкодування відсотків за кредитами.
На сьогодні перспективним фінансовим інструментом виступають аграрні розписки.
Основна цінність аграрних розписок у тому, що їх можна отримати під заставу майбутнього врожаю. А на залучене від банку фінансування малі та середні господарства зможуть закупити насіння, засоби захисту рослин, добрива, паливо та сільгосптехніку.
Радабанк завжди дотримується сучасних тенденцій та використовує нові корисні інструменти для покращення співпраці агросектора з банком. Саме тому розпочав підготовку до запуску проекту аграрних розписок.
Радабанк на постійній основі веде партнерські відносини з агропромисловим комплексом України, тому що є одним з провідних банків в аграрній сфері та вже багато років надає банківські продукти та послуги, що поєднують в собі все, що необхідно аграрному підприємству для комфортного партнерства з банком.
Якщо залишилися питання, телефонуйте 0 800 500 999.
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас