Питання транспорту і безпеки є ключовими при організації фіналів ЛЧ-2018 - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Питання транспорту і безпеки є ключовими при організації фіналів ЛЧ-2018 - Кличко

Казна та Політика
127
При підготовці до проведення чоловічого і жіночого фіналів Ліги чемпіонів 2018 року в Києві головними є питання транспортного сполучення та забезпечення безпеки гостей, зазначає мер Києва Віталій Кличко.
“Вся логістика повинна бути продумана до найменших деталей. Ми повинні зробити так, щоб по місту було комфортно пересуватися”, – сказав він в п’ятницю під час засідання оргкомітету з підготовки та проведення в столиці фіналів ЛЧ-2018.
Для уболівальників і інших гостей фіналу ЛЧ будуть організовані спеціальні автобуси-шатли з аеропорту “Бориспіль” в центрі Києва. Крім того, розглядається питання про традиційну організацію безкоштовного проїзду в громадському транспорті для акредитованих осіб та фанатів, які мають квитки на фінал.
В.Кличко наголосив на важливості вирішення питань безпеки. “У нас є “пани”, які спробують зіпсувати це свято, але нам потрібно провести все так, щоб їм ці плани не вдалося реалізувати”, – вказав він.
Мер столиці також переконаний, що не буде ніяких проблем з розміщенням уболівальників і гостей міста під час проведення фіналу ЛЧ-2018.
“Ми повинні представити Київ в найкращому вигляді. І кожен, хто приїде до нашого міста, повинен його залишати з бажанням повернутися до нього знову”, – резюмував Кличко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас