В "Укрпошті" розповіли, коли в селах з'являться комп'ютеризовані поштові відділення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Укрпошті" розповіли, коли в селах з'являться комп'ютеризовані поштові відділення

Казна та Політика
388
Керівництво ПАТ “Укрпошта” планує до кінця 1 півріччя 2018 року створити комп’ютеризовані відділення поштового зв’язку в кожному селі України з населенням понад 2 тисячі осіб.
Про це заявив в.о. генерального директора “Укрпошти” Ігор Смілянський, передає “Укрінформ”.
“За нашими підрахунками, лише 12-14 мільйонів мають доступ до послуг “Укрпошти”. Півтора роки тому лише 20% наших відділень (ми маємо 11,5 тис. відділень) мали комп’ютери.
На сьогодні ми поставили перед собою завдання – до кінця 1 півріччя, а по суті, ми починаємо у березні, комп’ютеризувати всі села України, де мешкає більш ніж дві тисячі населення”, – підкреслив Смілянський.
“Тобто кожне таке село отримає комп’ютеризоване відділення “Укрпошти”, що дасть можливість день у день приймати платежі-перекази та надавати людям усі сучасні послуги”, – пояснив він.
“Цей проект стосуватиметься й заміни старих машин автопарку “Укрпошти”. Для сільських населених пунктів, де проживає менше двох тисяч осіб, запроваджуватимуть пересувні відділення”, – додав Смілянський.
“Працюватиме команда з трьох людей: оператор буде в сільраді приймати платежі, а водій із листоношею проїжджатимуть селом і розвозитимуть пенсії, газети, посилки. Таким чином, ми осучаснимо пошту та створимо кращі умови праці для листонош”, – зазначив в.о. генерального директора “Укрпошти”.
“До того ж, ми зможемо забезпечити якість надання послуг: кожна автівка оснащена GPS і ми зможемо відслідковувати їх пересування, моніторити”, – уточнив він.
За прогнозами Смілянського, повністю комп’ютеризувати Україну вдасться за два-три роки.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас