День фінансів, 23 лютого: 1,5 млн з парковок, "розправа" з боржниками по аліментах, штраф за електронний поліс ОСЦПВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 23 лютого: 1,5 млн з парковок, "розправа" з боржниками по аліментах, штраф за електронний поліс ОСЦПВ

563
П’ятниця, 23 лютого, стала днем ​​результатів, звітів і нових пропозицій.
Юрій Луценко розповів про допит Гонтарєвої і Коломойського. За словами глави ГПУ, допит проходив у посольстві України в Швейцарії. Крім того, він заявив, що в справі про $1,5 млрд конфіскованих коштів роль компанії ICU вже розслідувана.
За 10 днів з України не випустили 25 тисяч неплатників аліментів. Також за цей час було винесено понад 21 тисячу постанов про тимчасову заборону керувати транспортними засобами, а в розшук оголосили шість тисяч неплатників аліментів. Таким чином в Мін’юсті відзвітували про посилення відповідальності за несплату аліментів.
Глава КМДА Віталій Кличко розповів, як за допомогою парковки знайти додаткові гроші для Києва. За його словами, щоночі в столиці на парковках залишають понад 300 тис. автомобілів. Якщо кошти від паркування будуть отримувати не тільки комерційні структури, а й місто, то за добу столиця зможе заробляти 1,5 млн гривень.
Журналісти розповіли, чи потрібно міняти паспорти на ID-картки і скільки це коштує. У Головному управлінні Державної міграційної служби (ДМС) запевнили, що термін дії паспорта-книжки не закінчиться в 2020 році. Однак, незважаючи на всі переваги пластикового документа, головний мінус ID-картки – термін дії і пов’язані з ним витрати на отримання нового.
Водіїв штрафують за електронний поліс ОСЦПВ. Нацполіція вважає такі поліси недійсними. Однак, згідно з розпорядженням Нацкомфінпослуг, узгодженим з Міністерством внутрішніх справ і зареєстрованим у Мін’юсті 27 вересня 2017 року, в документі йдеться, що договір ОСЦПВ може бути оформлений “в паперовій формі або шляхом направлення візуальної форми страхового поліса з відображенням даних електронними засобами в формі, придатній для сприйняття його змісту людиною і відтворення на папері”.
«Укрпошта» анонсувала запуск мобільних офісів. Державний поштовий оператор «Укрпошта» оголосив про запуск послуги адресної доставки посилок. З 1 березня відправлення за окрему плату будуть привозити прямо до дверей отримувачів у столиці.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас