У закарпатські дороги «закатають» великі гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У закарпатські дороги «закатають» великі гроші

Казна та Політика
680
У 2018 році в Закарпатській області на ремонт доріг державного значення з Дорожнього фонду буде виділено 420 млн грн. Крім того, з Дорожнього фонду передбачена субвенція на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання автомобільних доріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах в розмірі 218,7 млн ​​грн. Про це повідомляє прес-служба «Укравтодору».
Тобто сумарний обсяг фінансування доріг в Закарпатській області з Державного фонду складе 638,7 млн ​​грн. Зокрема, згідно із затвердженим урядом переліком, в цьому році планується відремонтувати в області такі дороги:
М-06 Київ – Чоп (окремими ділянками) на суму 170 млн грн
М-25 Контрольно-пропускний пункт «Соломоново» – Велика Добронь – Яноші на ділянці 3-19 км (100 млн грн)
М-24 Велика Добронь – Мукачеве – Берегове – контрольно-пропускний пункт «Лужанка» на ділянці 0-24 км (150 млн грн)
Також в межах Закарпатської області планується реалізовувати проект за рахунок коштів кредиту уряду Угорщини, що надаються Україні на умовах пов’язаної допомоги, загальною вартістю 50 млн євро. В рамках реалізації цього проекту планується здійснити будівництво об’їзної дороги м. Берегове та с. Астей до КПП «Лужанка», а також провести капітальний ремонт на 6 ділянках автодоріг на під’їздах до КПП.
Зазначимо, що торік на ремонт доріг Закарпатської області було заплановано 445 млн грн. Відповідно, цього року фінансування доріг області буде збільшено відразу на 44%.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас