АСКА – серед ТОП-20 страховиків, що надають можливість оформлення електронного полісу ОСЦПВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АСКА – серед ТОП-20 страховиків, що надають можливість оформлення електронного полісу ОСЦПВ

Особисті фінанси
56
7 лютого 2018 року офіційно стартував продаж електронного полісу ОСЦПВ в Україні. Перші 20 страхових компаній, у тому числі й АСКА, вже отримали позитивні результати про проходження атестації від технічного партнера МТСБУ – компанії “КітСофт”, і почали продаж електронного полісу.
Електронний поліс ОСЦПВ дозволить заощадити час. Тепер не обов’язково їхати до офісу страхової компанії або чекати поки поліс дійде поштою. Крім того, електронна «автоцивілка» забезпечить додатковий захист для споживачів від можливого обману – страховики-банкрути автоматично втрачають можливість реєструвати договори через центральну базу даних.
«Передбачається, що перевірка справжності полісу ОСЦПВ буде здійснюватися співробітниками Національної поліції за реєстраційним номером автомобіля, або за номером самого електронного договору в єдиній базі Моторно-транспортного страхового бюро України, МТСБУ. Однак цей механізм взаємодії поки що на стадії опрацювання. Відтак, щоб уникнути непорозумінь, МТСБУ рекомендує водіям – власникам електронних договорів все ж таки мати з собою роздруковану візуальну форму електронного полісу», – коментує Вікторія Овчиннікова, директор з виплат страхової компанії АСКА.
АСКА планує і надалі підтримувати інноваційні впровадження на страховому ринку і, у той же час – обов’язково інформувати своїх клієнтів про будь-які зміни в секторі страхування.
За матеріалами: АСКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас