ПАТ "Сбербанк" запускає продажі Депозитних ощадних сертифікатів на пред'явника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПАТ "Сбербанк" запускає продажі Депозитних ощадних сертифікатів на пред'явника

Особисті фінанси
100
22 лютого 2018 року, м. Київ — У 2018 році ПАТ “Сбербанк” продовжує вдосконалювати інструменти інвестування, пропонуючи ще більш якісний сервіс, нові продукти, увагу та турботу. Так, з 22 лютого ми перезапускаємо ощадний продукт – Депозитний ощадний сертифікат на пред’явника.
Основна перевага депозитного сертифіката – підвищена процентна ставка у порівнянні з класичними депозитними продуктами. Більш того, у клієнта є можливість збільшити початкову ставку в розмірі від 0,25% до 0,5%, оскільки до даного продукту застосовується програма лояльності банку за вкладами фізичних осіб. За бажанням власника даний сертифікат може передаватися третій особі. Також разом з запуском продукту банк пропонує супутні сервіси, такі як відповідальне зберігання депозитного сертифіката і видача дубліката в разі його втрати.
«Пропонувати нашим клієнтам додаткові можливості і вдосконалювати продукти та умови – пріоритетні завдання ПАТ “Сбербанк”. У 2014 році ми успішно запустили депозитні сертифікати на пред’явника і отримали позитивний відгук у наших вкладників,коментує Ірина Князєва, в.о. Голови Правління ПАТ “Сбербанк”,Після тривалої паузи ми повертаємо їх на ринок України першими серед банків. Маючи на меті створення цікавих продуктів з додатковими цінностями, ми також оптимістично оцінюємо вплив цього ощадного інструмента на зростання ліквідності вітчизняного грошового ринку».
Відкрити депозитний сертифікат можна на строк від 3 до 12 міс. Мінімальна сума для відкриття – 10 000 грн, 5 000 доларів США/євро. Максимальна сума сертифіката – 1 000 000 грн, 100 000 доларів США/євро. Поповнення суми депозитного сертифіката не допускається. ПАТ “Сбербанк” є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Однак депозитні сертифікати даним Фондом не покриваються.
За матеріалами:
Сбербанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас