Україні необхідно ввести єдиний тариф оперування суднами в акваторії Чорного моря - Мінінфраструктури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україні необхідно ввести єдиний тариф оперування суднами в акваторії Чорного моря - Мінінфраструктури

Казна та Політика
99
Єдиний тариф оперування суднами в акваторії Чорного моря необхідно ввести в Україні, вважає перший заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк.
Як повідомила прес-служба міністерства, про це йшлося 21 лютого на нараді з обговорення проекту наказу Міністерства інфраструктури “Про затвердження змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства інфраструктури України” за участю в. о. голови Адміністрації морських портів України Райвіса Вецкаганса, представників Мінінфраструктури, Класифікаційного товариства “Регістр судноплавства України”, ДП “УкрНДІМФ”, найбільших судноплавних компаній.
Учасники наради обговорили внесення змін до проекту наказу, зокрема в частині надання знижок на накатані судна і їх класифікації.
Як зазначив Ю.Лавренюк, нормативно-правова база застаріла і втратила актуальність. “Потрібно вирішити питання надання знижок на накатані судна та визначення категорійності поромів. Ми повинні ввести єдиний тариф оперування суднами в акваторії Чорного моря. Це питання є складовим у впровадженні економічної ініціативи “Один пояс – один шлях”. Питання важливе, актуальне”, – підкреслив заступник міністра.
За підсумками наради прийнято компромісне рішення про категорійність поромів і надання знижок на портові збори.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас