У МЕРТ готові прислухатись до потреб бізнесу та допомогти у відносинах з ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МЕРТ готові прислухатись до потреб бізнесу та допомогти у відносинах з ЄС

Казна та Політика
113
У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі готові прислухатись до бізнесу та допомагати у відносинах з ЄС у взаємній інтеграції чи реалізації умов угоди про асоціацію.
Про це на Європейському регіональному форумі “Український бізнес в системі європейських ланцюгів доданої вартості та створенні нових потоків цінностей” у рамках European Union Industry Day сказав заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов, повідомляє кореспондент Укрінформу.
«Мені не дуже подобається позиція, коли бізнес звертається до держави з концепцією: визначте концепцію розвитку, скажіть нам, що робити. Я вважаю, що діалог має бути навпаки. Ми готові слухати від бізнесу, що він хоче по тій чи іншій індустрії і де ми можемо допомогти у відносинах з ЄС, у нашій взаємній інтеграції чи реалізації умов угоди про асоціацію», – сказав Нефьодов.
Він нагадав, що у 2017 році експорт товарів з України збільшився на 19%, і відбувається переорієнтація українських виробників з країн СНД на європейський ринок.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас