Укрпошта планує стати фінансовим супермаркетом і починає з банківських послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта планує стати фінансовим супермаркетом і починає з банківських послуг

Фондовий ринок
1087
ПАТ “Укрпошта” запускає спільний проект з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ), у рамках якого через мережу “Укрпошти” відтепер надаватимуться і банківські послуги.
Про це повідомляє прес-служба “Укрпошти”.
«Запуск проекту з ПУМБ є одним з важливих етапів створення фінансового супермаркету Укрпошти, в рамках якого наші клієнти будуть отримувати широкий спектр фінансових послуг. Завдяки географії Укрпошти, клієнти в невеликих містах і селах зможуть отримувати банківські послуги від ПУМБ. В майбутньому ми зможемо надавати нашим клієнтам різноманітну лінійку фінансових послуг, що дозволить Укрпошті стати фінансовим супермаркетом з доступом до найкращих рішень на ринку в найближчому відділенні Укрпошти, не витрачаючи час на відвідування великих міст», – сказав директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Артур Муравицький.
Тепер банківськими послугами ПУМБу можна скористатися через мережу Укрпошти. Жителі невеликих міст та сіл у відділеннях Укрпошти отримають інформацію про можливість скористатися банківськими послугами банку ПУМБ, а працівники банку за результатами консультації з клієнтом запросять його за потреби в зручний для нього час на зустріч до найближчого відділення банку.
На початковому етапі до партнерського проекту приєдналися відділення Укрпошти в Дніпропетровській, Львівській, Сумській, Хмельницькій, Харківській, Волинській та Кіровоградській областях.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас