Volkswagen показав концепт електричного робомобіля без керма (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen показав концепт електричного робомобіля без керма (фото)

Технології&Авто
804
Німецький концерн показав, як буде виглядати електричний седан, створений в рамках концепції I.D. Компанія опублікувала перші зображення робомобіля, який має з’явитися до 2020 року.
Про це пише Electrek.
Німецький концерн не став багато розповідати про нову модель. Крім фотографій, VW поділився тим, що автомобіль отримає два електричні двигуни і об’ємну батарею на 111 кВт-год потужністю 225кВт.
За обіцянками, її запасу повинно вистачити на подолання 665 км на швидкості до 180 км / ч. Збільшений запас ходу буде в тому числі забезпечуватися завдяки регенерації енергії при гальмуванні.
У випадку з цим седаном технічні характеристики не так важливі. Набагато цікавіше його дизайн, інтер’єр і способи взаємодії з пасажирами.
Volkswagen показав концепт електричного робомобіля без керма (фото)
Судячи з дизайнерського бачення, автомобіль проектується без керма. Ймовірно, до 2020 року ця задумка ще не буде реалізована, але вектор розвитку автомобілів німецької марки ця деталь визначає точно.
У седані I. D. не вийде знайти не лише кермо. Автомобіль взагалі позбавлений будь-яких видимих ​​елементів управління: немає ні кнопок, ні екранів. У VW вважають, що всі взаємодії робомобіля з пасажирами будуть здійснюватися через голосовий інтерфейс.
Volkswagen показав концепт електричного робомобіля без керма (фото)
VW наразі разом з колегами по ринку переходить на електромобілі. Компанія обіцяла інвестувати $ 84 млрд в електротранспорт, випустивши до 2030 року 300 нових моделей.
Окремо в планах компанії стоїть проект I. D. VIZZION. Поки, це, скоріше, експериментальна ініціатива, в рамках якої компанія висловлює свої погляди на майбутнє електротранспорту.
Так, автомобілі I. D. можуть вийти на ринок з AR-лобовим склом, без керма, з анімованим фронтальним освітленням, щоб підморгувати учасникам руху.
За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас