День фінансів, 19 лютого: карта Великої кільцевої, "революція" від Мінекономрозвитку, ціни "без регулювання" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 19 лютого: карта Великої кільцевої, "революція" від Мінекономрозвитку, ціни "без регулювання"

894
Понеділок, 19 лютого. Новини про те, чого довго чекали:
Ви представник малого бізнесу і давно чекаєте “революційних” змін? Отримуйте! Принаймні в цьому запевняє Мінекономрозвитку. Кажуть, що розроблено цілу стратегію розвитку малого бізнесу, план імплементації якої зараз вже перебуває на фінальних стадіях. Про конкретні кроки громадськості розповів перший заступник міністра економрозвитку і торгівлі Максим Нефьодов.
Українську ГТС чекають більше десятка світових компаній. За словами Петра Порошенка, роботу було проведено дуже велику НАК “Нафтогаз” найняв радника, який готує пропозиції щодо управління ГТС України, в повній відповідності з міжнародними правилами, прозоро.
Гройсман чекає стабільних цін в 2018 році. “Ми провели низку змін, які дозволили почати підвищувати реальні доходи населення за рахунок зростання економіки. Це треба продовжувати і далі. Я точно знаю, що в 18-му році ціни будуть більш стабільними, ніж в 2017-му”, – заявив він. При цьому прем’єр зазначає, що номінальна зарплата в Україні торік зросла на 37%, а реальна – на 19%. У 2018 році, на його думку, середня зарплата становитиме 10 тис. гривень.
Директора “Еліта-центру” чекає арешт на два місяці. А все через нову аферу, як зазначає прокуратура Києва. На хвилиночку, застава – 1,3 млн гривень. Деталі справи можна дізнатися тут.
Учасників ринку цінних паперів чекають нововведення. Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) схвалила нову редакцію двох нормативно-правових актів, що регламентують торгівлю цінними паперами на фондових біржах.
Львів чекає на електробуси. Представники китайської компанії Beijing electric power automatic цікавляться можливістю виробництва електробусів. Співробітники Львівської міськради провели зустріч з китайцями. Якщо домовленості трансформуються в реальний спільний проект, то електробуси складатимуть на заводі у Стрию на базі заводу ТДВ «Стрий Авто».
Кільцева дорога, яку так чекають. У Департаменті містобудування та архітектури КМДА представили детальну карту будівництва Великої кільцевої автодороги навколо Києва. У КМДА відзначають, що нова кільцева забезпечить розвиток інфраструктури Київської області, зокрема – розв’яже транспортні проблеми Києва і таких міст як Бориспіль і Бровари, звільнивши столицю від транзитного транспорту.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас