Китайці у Львові будуватимуть електробуси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайці у Львові будуватимуть електробуси

Технології&Авто
2247
Представники китайської компанії Beijing electric power automatic цікавляться можливістю виробництва електробусів на базі Стрийського автобусного заводу. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
Планується, що виробництво буде засноване на співпраці компанії з Китаю та української ТОВ «Компанія ВЕЕМ-Металлавтопром». Співробітники Львівської міськради провели зустріч з представниками Beijing electric power automatic, яка має великий досвід у виробництві електроустаткування і зацікавлена у виробництві електробусів. Проект спільної роботи був представлений на засіданні передає Zхід.net.
Власник ТОВ «Компанія ВЕЕМ-Металавтопром» Богдан Шевців розповів, що українська сторона вже відвідала Китай і познайомилися з виробництвом автобусів на електродвигунах. За його словами, в Китаї виробництво чистого транспорту – це цілий комплекс виробництв і сервісів.
Якщо домовленості трансформуються в реальний спільний проект, то українські електробуси будуть збирати на заводі у Стрию на базі заводу ТДВ «Стрий Авто». Тут будуть вироблятися кузови автобусів за кресленнями китайської сторони. Ще дві львівські компанії будуть поставляти запчастини та комплектуючі. Китайська сторона візьме на себе виробництво двигунів, блоків управління і акумуляторів.
Електробус буде проїжджати до 280 км без підзарядки, а зарядка акумуляторів буде проводиться вночі. Для того щоб такий рухомий склад з’явився на вулицях українських міст, знадобляться спеціальні зарядні станції.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас