В Японії створять єдиний орган регулювання крипторинку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Японії створять єдиний орган регулювання крипторинку

Фінтех і Картки
251
Дві японські криптовалютні організації – Japan Blockchain Association і Japan Cryptocurrency Business Association – об’єднаються, щоб захистити інвесторів від шахрайства з криптовалютами. Це рішення було прийнято після найбільшої крадіжки на біржі Coincheck на суму $530 млн в минулому місяці, пише CNBS.
Як правило, через шахрайство більшість країн приймає рішення про обмеження обміну криптовалют, наприклад, Південна Корея, Китай, Індія, Росія. В Японії, навпаки, шукають компромісне рішення, щоб зберегти ринок і убезпечити інвесторів.
Japan Blockchain Association і Japan Cryptocurrency Business Association – дві провідні організації японської криптовалютної індустрії – планують об’єднатися в квітні, щоб сформувати саморегулюючий орган для захисту інвесторів. Рішення пов’язане з крадіжкою $530 млн, що сталася минулого місяця на криптовалютній біржі Coincheck, повідомили CNBS джерела, що беруть участь у переговорах.
Об’єднана організація може призначити керівників двох існуючих асоціацій в якості голови та його заступника, сказали джерела, які побажали залишитися анонімними, оскільки не були уповноважені робити заяви в засобах масової інформації. Однак Japan Cryptocurrency Business Association офіційно заявила, що рішення поки не прийнято. Представники Japan Blockchain Association не коментували інформацію.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас