Одеську держкомпанію позбавили електричної і теплової ліцензії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеську держкомпанію позбавили електричної і теплової ліцензії

Фондовий ринок
338
Національна комісія держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) анулювала ліцензію на виробництво електричної і теплової енергії для одеської компанії “Енергія і газ Україна” через її відсутність за місцем реєстрації.
Таке рішення було прийнято на засіданні комісії 16 лютого.
Згідно з обґрунтуванням до рішення, комісія з перевірки компанії “Енергія і газ Україна”, яка була створена на основі листів Державної регуляторної служби та державного підприємства Укртранснафтопродукт, 8 лютого прибула на місце реєстрації компанії (Одеса, вулиця Шкодова гора 1/1) і не була допущена охороною підприємства Укртехбезпека.
“Також повідомлено (охороною) про відсутність на зазначеній території підприємства Енергія і газ Україна і яке, відповідно, не може здійснювати на зазначеній території діяльність з виробництва електричної енергії”, – йдеться в обґрунтуванні.
9 лютого комісія з перевірки була повторно не допущена на територію компанії, а також за ці два дні не було забезпечено присутність керівника компанії, його заступника або іншої уповноваженої особи.
Таким чином, факт недопуску комісії на територію об’єкта є причиною анулювання ліцензії.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас