Кількість маршрутів Ryanair в Україну восени 2018 р. буде на рівні, анонсованому в березні 2017 - Омелян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість маршрутів Ryanair в Україну восени 2018 р. буде на рівні, анонсованому в березні 2017 - Омелян

Фондовий ринок
519
Ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair восени 2018 року планує запустити не менше маршрутів, ніж анонсувала в 2017 році, повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян на прес-конференції в Києві в четвер.
“В даний час ми знаходимося на етапі узгодження (маршрутів – ред.). Тут відчувається відсутність вільного авіапростору з Євросоюзом, тому процес ускладнений. Безумовно, бізнес-ситуація в компанії щорічно змінюється, вони адаптують пасажирські потоки. Тому, швидше за все, рейси будуть іншими, ніж у минулому році, але їх буде не менше”, – сказав він.
При цьому В. Омелян зазначив відсутність підстав вважати, що в поточному році Ryanair не почне виконання рейсів.
Авіакомпанія 10 липня 2017 року оголосила про скасування запланованого входу в Україну після того, як аеропорт “Бориспіль” (Київ) порушив угоду, досягнуту в березні того ж року в Мінінфраструктури з посадовими особами аеропорту і його нинішнім генеральним директором Павлом Рябікіним.
Через два дні, 12 липня, прем’єр-міністр Володимир Гройсман після спеціальної наради з керівництвом Мінінфрастурктури, Мін’юсту, аеропорту “Бориспіль”, асоціації “Аеропорти України”, Офісу залучення та підтримки інвестицій” доручив залучити Національне антикорупційне бюро України до оцінки переговорного процесу Ryanair про польоти в Україну і заявив про необхідність відновлення цих переговорів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас