День фінансів, 14 лютого: улюблені вживані авто українців, заробіток сина Януковича на боргу, мобільний гаманець для карбованця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 14 лютого: улюблені вживані авто українців, заробіток сина Януковича на боргу, мобільний гаманець для карбованця

848
Середа, 14 лютого. Поки закохані бігали в пошуках подарунків на день святого Валентина, ми збирали найцікавіше з інформаційного поля:
Україна потрапила в десятку найгірших країн для пенсіонерів. Україна потрапила в список десяти найгірших країн у рейтингу “Найкращі країни для комфортної пенсії” (Best Countries for a Comfortable Retirement). У топ-10 найгірших країн Україна посіла восьме місце. Зазначимо, що при цьому кожен третій українець є пенсіонером.
Українці забрали майже 2 мільярди гривень з банків у січні. У січні 2018 року гривневі депозити фізичних осіб скоротилися в платоспроможних банках на 1,846 мільярда гривень.
Син Януковича заробив $1 млрд на боргу України перед Росією. Колишній депутат Державної думи Росії Ілля Пономарьов заявив, що Олександр Янукович отримав $1 млрд при купівлі Росією українських єврооблігацій на $3 млрд в 2013 році.
Українська криптовалюта карбованець випустила мобільний гаманець для Android. Розробники української криптовалюти карбованець додали в Play Store мобільний гаманець для Android власної розробки.
Нацбанк пояснив, чому долар дешевшає. Чергове пояснення висловив заступник голови Національного банку Олег Чурій. До речі, обсяг чистої пропозиції валюти на готівковому ринку зріс в січні до $ 257 млн, що є найбільшим обсягом за місяць з липня 2017 року.
Українці активно шлють додому гроші з Польщі. Чотири мільярди доларів торік заробили українські заробітчини в Польщі. Такі дані надав Народний банк Польщі.
Названо вживані автомобілі, за якими «полюють» українці. Так, згідно з даними аналітичного центру AUTO.RIA, в січні українці найчастіше цікавилися автомобілями вартістю до 3 000.
Чому українці не хочуть легально працювати?. Центри зайнятості не можуть закрити вакансії великих виробництв і фіксують високу плинність кадрів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас