Всесвітньо відомого виробника зброї Remington оголошено банкрутом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всесвітньо відомого виробника зброї Remington оголошено банкрутом

Фондовий ринок
653
Американський виробник зброї Remington почав процедуру банкрутства. Як повідомляється в прес-релізі компанії, він досягл угоди зі своїми кредиторами про підтримку реструктуризації бізнесу.
“Складна ситуація в індустрії робить сьогоднішню угоду розумною. Я впевнений, що це перегрупування стане для Remington гарантією подальшої роботи як сильної компанії і національної спадщини”, — заявив голова ради директорів компанії Джим Гайслер.
Remington також заявила, що продовжить роботу в звичайному режимі, продовживши виплати співробітникам і торговим партнерам. Реструктуризація не вплине на клієнтську підтримку і сервіс.
Головний виконавчий директор компанії Ентоні Ачітеллі зазначив, що компанія “вийде з цього процесу з більш низьким обсягом позикових коштів і високою ліквідністю”. Це дасть Remington позиції для більш агресивної конкуренції та надасть можливості для подальшого зростання.
Реструктуризація дозволить Remington знизити обсяг заборгованості приблизно на $700 млн, а також збільшити капітал низки підрозділів на $145 млн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас