Wizz Air вирішив скасувати низку популярних рейсів через закриття бази в Східній Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizz Air вирішив скасувати низку популярних рейсів через закриття бази в Східній Європі

Фондовий ринок
1401
Угорський лоукостер Wizz Air вирішив закрити свою базу в аеропорту Кошице, Словаччина. Також перевізник скоротить маршрутну мережу – замість чотирьох напрямків він літатиме лише за одним.
Про це заявив комерційний директор Wizz Air Джордж Міхалопулос, передає ЦТС.
“Після детального аналізу ми вирішили підкоригувати план польотів з Кошице і перемістити наші потужності на інші лінії Wizz Air з більш високим попитом”, – сказав топ-менеджер.
Аеропорт Кошіце розташований в 90 км від кордону з Україною, він другий за значенням у Словаччині. Зараз персонал бази налічує 35 осіб, авіакомпанія запропонує їм роботу на інших своїх базах.
В адміністрації аеропорту Кошице стверджують, що всі рейси, які будуть скасовані, користувалися великою популярністю у пасажирів.
Так, до 14 травня Wizz Air буде поступово припиняти польоти за трьома напрямками – Кельн (Німеччина), Тель-Авів (Ізраїль) і Донкастер-Шеффілд (Великобританія). З 14 травня в активі авіакомпанії залишиться тільки один рейс – Лондон-Лутон.
Зазначимо, що авіакомпанія Wizz Air працює в аеропорту Кошице з червня 2013 року, коли вона відкрила рейс Лондон-Лутон. База перевізника почала функціонувати з червня 2015 року. Крім Кошице, перевізник виконує польоти ще у два словацькі аеропорти – Попрад і Братиславу. Маршрутна мережа з Братислави налічує п’ять напрямків, в тому числі і Київ-Жуляни.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас