Страхова компанія "Уніка Життя" партнер Кубка дипломатичних місій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Страхова компанія "Уніка Життя" партнер Кубка дипломатичних місій

Особисті фінанси
48
28 січня 2018 року в м. Києві відбулися змагання “Кубок дипломатичних місій з бігових лиж”. Цього року Страхова компанія “УНІКА Життя” виступила страховим партнером змагань. У змаганні взяли участь команди і індивідуальні учасники – представники посольств і дипломатичних місій іноземних держав, які перебувають в місті Києві, вітчизняних і міжнародних компаній і організацій.
Кубок дипломатичних місій був створений в 2013 році з ініціативи посольств Австрії, Норвегії та Швейцарії в Україні. Всі ці роки даний захід сприяє популяризації здорового способу, розвитку дружніх відносин між дипломатичними представництвами іноземних держав з українськими і міжнародними організаціями та представниками бізнесу.
Володимир Симончук, Голова правління Страхової компанії “УНІКА Життя”: “Участь в даному заході дає можливість нашій компанії в Україні втілювати спільне бачення підходу до життя нашої материнської компанії UNIQA Insurance Group − підтримання активного і здорового способу життя, заняття спортом”.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас