Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк йдуть на рекорд – кредит готівкою за 59 хвилин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк йдуть на рекорд – кредит готівкою за 59 хвилин

Кредит&Депозит
29
Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк зробили клієнтам унікальну пропозицію: можливість отримати кредит готівкою лише за 59 хвилин! Якщо банк запізниться хоча б на одну хвилину, клієнт отримає знижку 10% від відсоткової ставки.
На банківському ринку склалася практика, коли банки приймають рішення про видачу кредиту готівкою за одну годину, але після цього клієнту доводиться від декількох годин до одного-двох днів чекати на одержання готівки.
Будучи лідером ринку споживчого кредитування в Україні, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк пропонують клієнтам не тільки вигідні та прості в оформленні кредитні продукти, але й унікальну технологію оперативної видачі кредитів. Завдяки її впровадженню, банку вдалося скоротити весь процес видачі кредиту готівкою, від моменту заведення заявки до моменту зарахування коштів на рахунок клієнта, до 59 хвилин.
Олексій Пузняк, директор з розвитку роздрібних продуктів Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку, відзначив: “Найцінніше для сучасних клієнтів – це їхній час. Тому ми робимо все, щоб клієнту не доводилося його марнувати чеканням. Ми настільки удосконалили внутрішні процеси, що скоротили до мінімуму час одержання необхідної клієнту суми кредиту. Більш того, ми готові знизити для клієнта ставку, якщо через якусь причину не вклалися в 59 хвилин. Я впевнений, що скоро це стане новим бенчмарком на ринку, в поки що – приємно знову бути першими.”
Пропозиція про видачу кредиту готівкою за 59 хвилин діє в усіх відділеннях і точках продажу Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку. Крім того, з 5 лютого по 30 квітня 2018 року клієнти Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку, які оформлять кредит з послугою “Свій кредит” або “Моментальні гроші”, можуть перевірити зручність оперативної видачі кредитів за цією технологією. У період дії акції, у випадку відступлення банку від заявленого строку видачі кредиту, клієнт отримає 10% знижки на відсоткову ставку позики.
Нагадаємо, що за підсумками минулого року Альфа-Банк Україна продемонстрував лідерські результати у кредитування фізичних осіб – приріст обсягів споживчого кредитування становив близько 4 млрд грн.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас