Михайло Букрєєв зустрівся з главою ХОДА та представив Віце-президента банку в Харківському регіоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Михайло Букрєєв зустрівся з главою ХОДА та представив Віце-президента банку в Харківському регіоні

Особисті фінанси
188
Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку, оголосив про призначення Олександра Гусарова на пост Віце-президента Індустріалбанку. Заява була зроблена під час прес-конференції, яка відбулася в Харкові 9 лютого 2018 року.
На посаді Віце-президента Олександр Гусаров буде курирувати Харків і Харківський регіон, де Індустріалбанк почав працювати з грудня 2017 року після злиття з Експрес-банком. Раніше Експрес-банк займав міцні позиції у фінансовому секторі області, та посилення команди оновленого Індустріалбанку введенням посади віце-президента, говорить про значущість Північного Сходу України в стратегії банку.
«Ми раді тому, що Віце-президентом Індустріалбанку в Харкові і області стане Олександр Гусаров. Це професіонал високого рівня, досвідчена та принципова людина з унікальним знанням регіону та розумінням можливостей Індустріалбанку. Банк зростає, розвивається, і поява Олександра Гусарова у команді банку посилить наші позиції як в регіоні, так і в банківському секторі в цілому», – заявив на прес-конференції Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.
Олександр Гусаров – депутат Харківської обласної ради VI і VII скликань, Голова постійної комісії із забезпечення прав людини, свободи слова та інформації. Закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ, а також Харківський національний економічний університет за спеціальністю «облік і аудит». Магістр Держуправління (Національна академія державного управління при Президентові України), кандидат юридичних наук.
Також в Харкові Михайло Букрєєв зустрівся з Головою Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличною. В ході зустрічі було обговорено вихід банку на ринок області та можливі напрямки для подальшої співпраці. Було відзначено, що одним із пріоритетних напрямків роботи обласної адміністрації є розвиток малого і середнього бізнесу в області.
«Ми робимо все для створення сприятливого інвестиційного клімату в регіоні. Тому налаштовані на співпрацю і на те, щоб надавати якомога більше можливостей для малого і середнього бізнесу. Одним із стимулів для розвитку підприємництва є банківська підтримка, кредитування на вигідних умовах. Сподіваюся, відкриття Індустріалбанку в Харкові стане новим етапом розвитку банківської сфери та спричинить за собою нові бізнес-проекти », – заявила Юлія Світлична.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас