Канадський ковзаняр став першим олімпійським спортсменом, який одержав оплату в криптовалюті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канадський ковзаняр став першим олімпійським спортсменом, який одержав оплату в криптовалюті

Фінтех і Картки
309
Згідно з CNN, канадський ковзаняр Тед-Ян Блумен, володар двох світових рекордів, підписав спонсорську угоду з соціальною мережею, орієнтованою на криптовалюти – onG.social, а також угоду з компанією, яка працює в галузі віртуальної реальності – CEEK VR.
За словами його агента, Блумен став першим серед олімпійських спортсменів, який отримує оплату у криптовалюті:
“Блумен відкриває нові горизонти для олімпійських спортсменів. Ми з цікавістю спостерігаємо за тим, який вплив це матиме на спортивний маркетинг в цілому”.
Контракт Блумена досить простий. В обмін на фіксацію та публікацію свого перебування на Олімпійських Іграх на onG.social, а також допомогу CEEK VR у створенні середовища віртуальної реальності (з можливістю повного занурення) він отримує оплату у вигляді криптовалют.
Засновник і виконавчий директор CEEK VR Мері Спіо бачить величезний потенціал у віртуальній реальності спортивної тематики, і, таким чином, радіє співпраці з Блуменом: “Підтримка Блуменом новітніх технологій яскраво відображає його прагнення до всього нового. Ми вважаємо, що віртуальна реальність не просто підходить нашій аудиторії, але зрештою буде використовуватися для навчання і тренування спортсменів.”
Варто зазначити, що частину гонорару Блумен отримав готівкою.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас