В Ізраїлі пройшов "грошовий дощ" з десятків тисяч шекелів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Ізраїлі пройшов "грошовий дощ" з десятків тисяч шекелів

Технології&Авто
1026
Двоє чоловіків у віці 26 і 50 років, яких підозрюють у скоєнні великого пограбування, влаштували «золотий дощ» з місцевої валюти, намагаючись позбутися доказів під час арешту.
У лічені миті під вікном будинку в Кірьят-Гаті опинилися десятки тисяч шекелів.
Підозрювані у пограбуванні інкасаторської машини почали викидати пачки грошей зі своєї квартири, коли їм стало зрозуміло, що уникнути арешту не вдасться, пишуть «Вести».
Проте оперативники провели затримання підозрюваних, оскільки вважають, що саме вони відповідальні за крадіжку п’яти мільйонів шекелів з машини, що належить компанії з охорони і кур’єрської доставки “Модіїн езрахі”.
Повідомляється, що крадіжка сталася в листопаді минулого року з машини, припаркованої біля торгового центру в Ганей-Тікві. Співробітники “Модіїн езрахі”, які вийшли перекусити, повернувшись, помітили, що в машині не вистачає грошей, і викликали поліцію.
Водій і супроводжуючий його кур’єр показали, що коли повернулися в машину, то помітили, що один з мішків з грошима зник. Перевірка записів прихованої камери, встановленої в автомобілі, показала, що злодії виламали отвір в дверях, вставили в нього гнучкий стрижень, яким відкрили двері, а потім забрали сумку з 5 мільйонами шекелів.
Для пошуків грабіжників була створена спеціальна слідча група. Їй вдалося вийти на слід зловмисників і затримати їх вже в лютому.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас