У Кличка розповіли, скільки витратять на соціально незахищених киян у 2018 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кличка розповіли, скільки витратять на соціально незахищених киян у 2018 році

Казна та Політика
218
Влада Києва збільшила фінансування цільової програми “Турбота. Назустріч киянам” майже на 200 млн грн – до 1,75 млрд грн, заявив мер української столиці Віталій Кличко.
“Ми повинні підтримувати незахищені верстви населення. Частина цих коштів йде на компенсацію проїзду в громадському транспорті. Це також соціальний хліб і 200 кіосків по місту, де можна купити хліб за низькими цінами. Це 300 найменувань ліків в аптеках “Фармація”, ціна на які на 30% нижча, ніж на ті ж ліки в комерційних аптеках”, – йдеться в повідомленні на сторінці мера в Фейсбук у п’ятницю ввечері.
За його словами, традиційно в цьому році буде надано адресну соціальну матеріальну допомогу до пам’ятних дат та свят окремим категоріям населення, ветеранам війни.
“На ці цілі з бюджету виділили понад 100 млн грн. Охопить ця допомога 190 тис. осіб, 24 млн грн буде виділено на забезпечення путівками в санаторії пільгових категорій громадян. Близько 900 тис. осіб у рамках програми “Турбота. Назустріч киянам”, отримають компенсацію пільгового проїзду міським пасажирським транспортом”, сказано в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас