Презентовано найновіші способи аналізу ризиків роботи з клієнтами при онлайн-банкінгу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Презентовано найновіші способи аналізу ризиків роботи з клієнтами при онлайн-банкінгу

Фондовий ринок
501
08 лютого 2018 року ВСЕУКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ФІНАНСОВИХ КОМПАНІЙ провела Круглий стіл на тему: «Нові Fintech-рішення та законодавчі ініціативи», в якому взяли участь понад 50 представників фінансових установ та FinTech компаній.
Спеціальним гостем заходу виступив Erik Jakobsson – представник компанії Instantor (Стокгольм, Швеція), який презентував найновіші способи віддаленої ідентифікації клієнтів та аналізу ризиків роботи з ними на основі доступу до онлайн-банкінгу.
Компанія Instantor представлена в усьому світі та планує розпочати свою діяльність в Україні цієї весни.
Тому реалізація переваг впровадження директиви PSD2 в Україні може відбутися швидше, ніж очікуємо.
Презентовано найновіші способи аналізу ризиків роботи з клієнтами при онлайн-банкінгу
Друга частина круглого столу була присвячена обговоренню проектів нормативно-правових актів, які можуть мати безпосередній вплив на діяльність фінансових компаній, зокрема законопроект про фінансовий моніторинг, фінансові нормативи для фінансових установ, а також проаналізовано, чому прийняття закону про мікрофінансові установи є об’єктивною необхідністю сьогодення.
Наразі ВСЕУКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ФІНАНСОВИХ КОМПАНІЙ здійснює систематизацію пропозицій від учасників ринку щодо законопроекту про фінансовий моніторинг та інших нормативно-правових актів з метою надання консолідованих пропозицій регуляторам.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас