АМКУ дозволив депутату Демчаку купити більше 50% РВС Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ дозволив депутату Демчаку купити більше 50% РВС Банку

Фондовий ринок
264
Антимонопольний комітет (АМКУ) дозволив депутату Верховної Ради Руслану Демчаку (БПП) купити більше 50% РВС Банку (Київ).
Про це йдеться в повідомленні комітету.
“Надано дозвіл фізичній особі – громадянину України Демчаку Руслану Євгеновичу на придбання акцій РВС Банку, що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства”, – зазначено в повідомленні.
Також надано дозвіл фізичній особі – громадянину України Стецюку Олександру Володимировичу на безпосереднє придбання акцій РВС Банку, що забезпечує перевищення 25% голосів у вищому органі управління товариства.
Разом з тим надано дозвіл фізичній особі – громадянину України Стецюку Олександру Володимировичу на набуття контролю над РВС Банком шляхом отримання в управління від фізичної особи – громадянина України Демчака Руслана Євгеновича акцій банку, що забезпечують перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства, на підставі договору управління корпоративними правами.

Довідка Finance.ua:

  • РВС Банк був створений в серпні 2015 року на базі неплатоспроможного Омега Банку і куплений в серпні “Української бізнес групою” (UBG, Київ).
  • UBG раніше контролювалася депутатом Верховної Ради від фракції “Блок Петра Порошенка” Русланом Демчаком і володіла Ерде Банком.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас