Власник "Епіцентру" купує ще одну агрокомпанію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власник "Епіцентру" купує ще одну агрокомпанію

Фондовий ринок
4396
Компанія Renvior Trading Limited, яка належить народному депутату і власнику мережі будівельних магазинів “Епіцентр” Олександру Герезі, має намір придбати ще одну аграрну компанію.
Згідно з повідомленням Антимонопольного комітету України (УМКУ), відомство схвалило придбання кіпрською компанією Renvior Trading Limited, яка належить Герезі, частки більш ніж 25% в статутному капіталі Vioil Holdings Limited.
АМКУ також схвалила спільний контроль над Vioil Holdings Limited кіпрської Renvior Trading Limited і Ercos Global Ltd. (Британські Віргінські острови).
Інформація про Vioil Holdings Limited і Ercos Global Ltd у відкритих джерелах відсутня. Швидше за все, мова йде про актив промислової групи ViOil, одного з найбільших в Україні виробників олійних.
Як повідомляють ЗМІ, це далеко не перша угода Олександра Гереги на агроринку.
У 2017 році АМКУ дав дозвіл компаніям Гереги на придбання частки в понад 10 агропідприємств в Київській, Черкаській та Вінницькій областях. У 2016 році Герега придбав 80% “Вінницької аграрно-промислової групи”, яка обробляє землю у Вінницькій і Хмельницькій областях.
Станом на 2017 земельний банк агропідприємств, підконтрольних сім’ї Герег, становив близько 120 тис. га.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас