Заборону на заходження в порти Криму порушили 665 кораблів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заборону на заходження в порти Криму порушили 665 кораблів

Казна та Політика
455
В Україні станом на 1 лютого 2018 року в реєстрі суден-порушників значиться 665 кораблів, — йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Автономної Республіки Крим.
Як розповіли у відомстві, на міжвідомчій нараді з питань порушення норм національного законодавства та міжнародного права у сфері судноплавства заступник начальника управління прокуратури АРК Єгор Ребров поінформував, що «для фіксації кожного незаконного заходу суден у закриті порти в Криму був створений реєстр суден-порушників, який систематично оновлюється».
За його словами, розслідування фактів незаконного перетину кордону з тимчасово окупованою територією Криму через морський простір є одним із пріоритетних напрямків роботи прокуратури АР Крим.
Для координації діяльності і організації фіксації незаконних заходів суден до 2017 р. була створена робоча група, до складу якої входять представники прокуратури АР Крим, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України, Міністерства інфраструктури України, Державної прикордонної служби України, Державної фіскальної служби України та Державного підприємства «Адміністрація морських портів України».
Раніше повідомлялося, що правоохоронці розслідують кримінальні провадження за фактами незаконного порядку в’їзду і виїзду з території окупованого Росією Кримського півострова понад 600 суден.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас