Mercedes випустить електричну модель популярного фургона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes випустить електричну модель популярного фургона

Фондовий ринок
495
Новий eSprinter надійде в продаж в 2019 році і буде першою повністю підключеною моделлю в своєму сегменті. За словами представників Mercedes, в експлуатації фургон буде не дешевший від дизельних аналогів, але його варто придбати заради турботи про навколишнє середовище.
Mercedes-Benz анонсував електричну модель фургона Sprinter, який дуже популярний серед європейських комунальних підприємств і компаній, що займаються доставкою. Деталей про те, яким буде eSprinter, поки немає. Передбачається, що Mercedes буде пропонувати фургони в самих різних комплектаціях, в залежності від потреб кожної організації. Відомо, що це буде «міська модель», не розрахована на далекі переїзди.
В експлуатації електричні фургони коштуватимуть приблизно стільки ж, скільки дизельні. За словами Mercedes, вони створюють eSprinter виключно заради турботи про навколишнє середовище, а не для того, щоб організації могли економити на пальному. Однак, в деяких випадках електричний Sprinter обійдеться дешевше від дизельних аналогів: його заряду вистачить на повний робочий день в Лондоні, але при цьому не потрібно буде платити податок на ДВЗ.
До того ж, eSprinter буде повністю підключеною моделлю. Ним можна буде дистанційно керувати за допомогою смартфона. Припустімо, включити підігрів, поки ви катаєтеся на лижах, щоб після повернення повернутися в теплий фургон.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас