Google введе в індійських школах уроки «цифрового громадянства» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google введе в індійських школах уроки «цифрового громадянства»

Світ
267
Дітей з 1 по 12 клас в 1,4 млн шкіл Індії вчитимуть, як стати сумлінними і відповідальними користувачами мережі. Учні старших класів вивчатимуть проблеми приватності в інтернеті, захисту ділової репутації та інтелектуальної власності, пише Gadgets Now.
Google прагне виконати свою обіцянку – зробити інтернет безпечним місцем для кожного. В рамках цього зобов’язання Google India об’єднала свої зусилля з компанією NCERT, щоб інтегрувати курс «Цифрове громадянство і безпеку» в навчальну програму. Учням з 1 по 12 клас в 1,4 млн шкіл будуть розповідати, як стати сумлінними і відповідальними користувачами мережі. Програма складається з структурованих блоків інформації з соціальних, етичних і правових аспектів безпеки в інтернеті. Для вчителів Google розробила додатковий курс, щоб вони могли відповісти на всі питання, які неодмінно будуть виникати у дітей в процесі навчання.
«У мережі є багато негативних моментів, які можуть підстерігати недосвідчених користувачів, – вважає представник Google India Суніта Моханті. – За допомогою цього курсу ми хочемо з ранніх років привчити дітей до базових принципів інтернет-безпеки».
Програма структурована відповідно до віку і рівня інтелектуального розвитку дітей. Учні старших класів вивчатимуть такі питання, як приватність в інтернеті, формування та захист своєї репутації в мережі і проблеми інтелектуальної власності. Також курс передбачає список додаткових джерел для самоосвіти, які дозволять дітям і викладачам більш поглиблено вивчати цікаві їм теми.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас