Черновецький планує купити агропідприємство в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький планує купити агропідприємство в Україні

Фондовий ринок
708
Інвестиційна компанія Chernovetskyi Investment Group (CIG) профінансувала два агропроекти в минулому році і не виключає угод в агропромисловому комплексі в 2018 році.
Про це розповіли в компанії CIG, що належить українському бізнесмену Степану Черновецькому (сину екс-мера Києва Леоніда Черновецького).
У CIG розглядають варіанти придбання сучасних агропідприємств, пов’язаних з переробкою, зберіганням або транспортуванням продукції.
У минулому році компанія інвестувала відразу в два агропроекти.
У вересні 2017 року CIG вклалася в Kray Technologies, виробника найбільших в Україні агродронів для обприскування рослин на полях.
Вартість угоди з Kray Technologies — кілька мільйонів гривень. Серійне виробництво безпілотних пристроїв в Києві заплановано на 2018 рік.
“Також ми інвестували у виробництво готової сільгосппродукції. Більш докладно розповісти про це зможемо трохи пізніше”, – прокоментував президент і власник CIG Степан Черновецький.
Компанія має намір інвестувати в проекти, що виробляють продукти і технології, які затребувані на міжнародних ринках.
“Ми не прагнемо конкурувати з найбільшими українськими агрохолдингами, а більшою мірою зацікавлені в нішевих продуктах і послугах”, — підкреслив Степан Черновецький.

Довідка Finance.ua

  • Chernovetskyi Investment Group (CIG) — інвестиційна компанія на ринку СНД, заснована в 2013 році. Інвестиційний потенціал — понад $100 млн.
  • У портфель компанії входять українські ІТ-компанії: Eda.ua (входить в Foodout Group), Doc.ua, Softcube і Zakaz.ua. У 2015 році CIG інвестувала $1 млн у платформу для дітей KIDO’Z (Ізраїль) і 1 млн доларів в міжнародний сервіс з продажу автобусних квитків Busfor.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас