Німці підготували брутальний позашляховик «для Марса» (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німці підготували брутальний позашляховик «для Марса» (фото)

Технології&Авто
1475
Німецька компанія Partisan Motors, що належить Юрію Постнікову, створила концепт інопланетного позашляховика Partisan One Mars Edition. Постніков вважає, що його автомобіль відмінно підійде для планети Марс.
Сьогодні, 6 лютого, в США повинна бути запущена ракета SpaceX Falcon Heavy з автомобілем Tesla Roadster. Це черговий рекламний трюк епатажного Елона Маска. Чи справді родстер компанії Tesla полетить в космос – нам поки не відомо. Можливо, це звичайний рекламний прийом. Однак, ця майбутня подія вже викликаля великий відгук у автолюбителів. Справа дійшла до того, що стали пропонуватися інші автомобілі для польотів у космос.
Німецький бізнесмен Юрій Постніков впевнений, що краще замінити американський родстер на позашляховик Partisan One Mars Edition. Він, нібито, краще підготовлений для бездоріжжя Марса.

Цей концепт створений на базі армійського позашляховика Partisan One, який був показаний восени минулого року. Він був виготовлений з вуглеволокна і мав чотири електродвигуни. Постніков говорив, що у цього автомобіля гарантія буде 100 років.
За своїм дизайном Partisan One Mars Edition помітно відрізняється від звичних уже нам місяцеходів і марсоходів. Але, можливо, саме такими і будуть перші автомобілі на Марсі. Коли-небудь. Років через 500.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас