Сінгапур і Малайзія запустять програму взаємозв'язку фондових бірж цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сінгапур і Малайзія запустять програму взаємозв'язку фондових бірж цього року

Фондовий ринок
86
Сінгапур і Малайзія мають намір запустити програму взаємозв’язку фондових бірж до кінця поточного року, розраховуючи підвищити активність торгівлі акціями в регіоні, пише газета Financial Times.
Грошово-кредитне управління Сінгапуру (Monetary Authority of Singapore, MAS) і малазійська Комісія з цінних паперів (Securities Commission, SC) оголосили у вівторок про створення цієї програми в ході симпозіуму світових ринків капіталу, що проходить в Куала-Лумпур.
Взаємозв’язок бірж, як очікується, дозволить інвесторам здійснювати операції з акціями на обох ринках і підвищить рентабельність торгівлі.
Цей крок є частиною спільних зусиль, що вживаються владами азіатських країн для збільшення ліквідності регіональних ринків капіталу та покращення доступу до них з метою посилення позицій Азії в глобальній фінансовій системі.
Створення програми взаємозв’язку фондових бірж Сінгапуру і Малайзії “є важливим кроком, який стане для азіатських інвесторів стимулом інвестувати в азіатському регіоні”, йдеться в заяві MAS і SC.
У майбутньому програма може бути розширена і може включити інші ринки, як в Азії, так і за межами регіону.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас