Навушники AirPods від Apple звинувачують у головних болях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Навушники AirPods від Apple звинувачують у головних болях

Фондовий ринок
815
AirPods – один з небагатьох продуктів Apple, який практично не піддають критиці протягом всього терміну своєї присутності на ринку. В основному всі претензії до навушників обмежувалися відсутністю шумоізоляції і форм-фактором, який не подобається спортсменам і любителям активного відпочинку.
Втім, через деякий час після релізу виявилася ще одна проблема, не розповісти про яку просто не можна.
Як з’ясував iDropNews, деякі власники AirPods відчувають головний біль навіть після нетривалого використання навушників. За словами одного з них, прослуховування музики в AirPods викликає у нього вкрай неприємне відчуття здавлювання в області скронь. Щоб негативний ефект проявив себе, каже він, достатньо прослухати навіть пару треків. Про схожу проблему заявили ще кілька користувачів. Одному з них навіть довелося повернути навушники виробнику.
“У мене просто немає можливості продовжувати використовувати [AirPods], – зізнається власник. – Головний біль, що викликається використанням навушників, настільки сильний, що я не можу його ігнорувати. Зазвичай я не страждаю від спонтанних нападів мігрені, тому можу легко виявити причину [болю]”. Пояснити незвичайний ефект спробував Джоел Московіц, дослідник медичного відділення Каліфорнійського університету в Берклі.
За його словами, AirPods дійсно можуть бути причиною шкідливого випромінювання. Щоразу, коли ви вставляєте навушники у вуха, по суті ви ставите свою голову в мікрохвильову піч, говорить він. У Купертино відкинули цю версію, пояснивши, що кожен продукт Apple проходить ретельні випробування, перш ніж потрапити на прилавки.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас