Бутерін пожертвував ефірів на $2,4 млн на боротьбу зі старінням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бутерін пожертвував ефірів на $2,4 млн на боротьбу зі старінням

Фінтех і Картки
1346
Співзасновник Ethereum і Bitcoin Magazine зізнався, що з підліткового віку був фанатом вченого Обрі де Грея, і тому щасливий особисто допомогти його компанії в проведенні досліджень, повідомляє офіційний сайт SENS Research Foundation.
Віталік Бутерін пожертвував ефіри на суму $2,4 млн компанії SENS Research Foundation – некомерційній організації, яка є одним з лідерів Кремнієвої Долини з питань боротьби зі старінням. SENS має невеликий штат і бюджет $4 млн на рік, але це не заважає компанії концентруватися на найбільш рідкісних в цій царині дослідженнях, яким інші вчені приділяють не так багато уваги. Провідний учений організації Обрі де Грей переконаний, що людський організм, подібно машині, можна оновлювати і вдосконалювати, підвищуючи термін його служби і продуктивності.
«Я був фанатом роботи Обрі де Грея відтоді, як прочитав його книгу “Зупинити старіння” (Ending Aging) в підлітковому віці. Тому зараз я безмірно щасливий, що у мене є можливість особисто підтримати вчених SENS в їхніх дослідженнях, – прокоментував співзасновник Ethereum і Bitcoin Magazine Віталік Бутерін. – Компанія сконцентрована на проблемах старіння і пов’язаних з ним хворобами. На мій погляд, це одна з головних проблем людства. І допомога в її розв’язанні прекрасно відповідає моїй власній меті – зробити істотний внесок у поліпшення якості життя мільйонів людей в усьому світі».
Це вже друге пожертвування, яке Бутерін зробив на адресу SENS. За словами СЕО компанії Майка Коупа, масштабні дослідження можливі тільки завдяки спонсорській допомозі, тому вся команда «неймовірно вдячна Віталіку за таку щедрість».
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас