Чотири обленерго готуються до переходу на RAB-регулювання з 1 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чотири обленерго готуються до переходу на RAB-регулювання з 1 квітня

Енергетика
816
Енергопостачальні компанії “Черніговобленерго”, “Львівобленерго”, “Прикарпаттяобленерго” та “Сумиобленерго” планують перейти на стимулювальне регулювання (RAB-регулювання) з 1 квітня 2018 року.
Як повідомляється на сайтах вищезгаданих компаній, вони провели необхідні для переходу громадські слухання 29 січня -1 лютого.
У “Прикарпаттяобленерго” планують під час переходу на стимулювальне регулювання збільшити інвестиції в 2018 році вшестеро.
За підрахунками “Прикарпаттяобленерго”, в середньому кожен його споживач залишається без світла сім хвилин на добу. Після переходу на RAB до 2025 року компанія розраховує зменшити цей показник у містах у 2,5 раза, у селах – учетверо.
У “Львівобленерго” зазначають, що понад 60% мережі компанії потребують реконструкції та заміни, тоді як щорічні обсяги фінансування на ці заходи становлять близько 50% від необхідних.
“Сумиобленрего” розраховує протягом восьми років знизити індекс середньої тривалості перерв в електропостачанні споживачів удвічі для міської території та у 2,7 раза – для сільської.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас