Георг Мільбрат назвав найуспішніші реформи в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Георг Мільбрат назвав найуспішніші реформи в Україні

Казна та Політика
687
Спеціальний посланець уряду Німеччини в Україні Георг Мільбрат розповів, які українські реформи можна вважати найуспішнішими. Георг Мільбрат вважає, що децентралізація є найуспішнішою реформою. Уряд Німеччини всіляко підтримує її впровадження. З цієї причини він запропонував спільно розробити законодавчий маршрут з децентралізації.
Таку думку висловив Спеціальний посол уряду Німеччини з питань реформ у галузях управління та децентралізації в Україні. Він звернув особливу увагу на те, що Верховна Рада повинна якнайшвидше прийняти відповідний пакет законодавчих актів. Вирішальним кроком для подальшого розвитку України є делегування повноважень об’єднаним територіальним громадам права власності на землю. Про це йдеться на офіційному ресурсі Мінрегіону.
На його думку, децентралізація змінює ставлення жителів конкретного регіону до долі власної громади та країни в цілому. Георг Мільбрат сказав, що такі зміни повинні зробити людей більш відповідальними. Зміни будуть помітні вже через рік. Країна буде управлятися знизу вгору, а не навпаки, як це було раніше.
Нагадаємо, що днями було прийнято рішення урядом, що дозволяє передавати землі у власність територіальних громад і виключає можливість Держгеокадастру розпоряджатися земельними ділянками за межами населених пунктів.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас