Стів Возняк: «Я більше не вірю словам Ілона Маска» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стів Возняк: «Я більше не вірю словам Ілона Маска»

Фондовий ринок
2594
Стів Возняк розповів, що як і раніше любить автомобілі Tesla, але голові компанії він більше не довіряє. Співзасновник Apple також порівняв Ілона Маска зі Стівом Джобсом, назвавши обох «хорошими продавцями». При цьому ще в минулому році Возняк називав Маска інноватором і не сумнівався в його успіху.
Стів Возняк розкритикував Ілона Маска за його «порожні обіцянки». Недовіра до амбітного підприємця виникла у співзасновника Apple після досвіду водіння електромобіля Tesla.
Раніше Возняк критикував машину за недостатню продуктивність і обіцяв пересісти на Chevy Bolt, але потім знову повернувся до Tesla Model S. На форумі інженер пояснив, що використовує Model S тільки для поїздок на далекі відстані, бо Tesla встановила по всій країні широку мережу станцій зарядки.
Інженер визнав, що його розчарували безпілотні функції Tesla. В режимі автопілота електрокар не здатний об’їхати навіть незначну перешкоду на дорозі, тому за рухом постійно доводиться стежити.
За словами Возняка, Маск обіцяв зробити автомобіль автономним до кінця 2017 року. «Тоді я в це повірив. Але більше я словам Ілона Маска і Tesla не довіряю. Хоча автомобіль мені все одно подобається», — цитує Возняка Nordic Business Insider.
Tesla неодноразово попереджала водіїв, що повна автономність поки що недоступна, і водій повинен постійно контролювати рух. Але такі заяви Возняк вважає дешевим прийомом. «Tesla завжди каже — розробка перебуває в бета-режимі, тому ми не несемо відповідальності. Досить дешевий хід».
Возняк також зауважив, що багато автомобілебудівних компаній вже перевершили Tesla в безпілотних технологіях. Як приклад він навів Audi і BMW.
При цьому співзасновник Apple визнає, що Маск вже увійшов в історію як один з технологічних інноваторів.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас