Українська армія отримає нові набори продуктів, що самі розігріваються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська армія отримає нові набори продуктів, що самі розігріваються

Казна та Політика
1000
Протягом 2017 року за напрямком тилового забезпечення Міноборони укладено понад 600 договорів за результатами проведених 372 процедур закупівель. Про це сьогодні, 31 січня, під час брифінгу в Прес-центрі Міністерства оборони України поінформував тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України полковник Олег Лутченко.
Була здійснена закупівля та постачання військовим частинам 189 тисяч комплектів нових польових добових наборів продуктів, які включають в себе перші та другі страви в зручній упаковці в комплекті з безвогневим розігрівачем.
“Забезпечення військовослужбовців новими добовими наборами під час виконання спеціальних завдань є одним з важливих кроків з підвищення боєздатності та автономності харчування військ у бойових умовах”, – підкреслив полковник. Всього для поставки продовольчого забезпечення в минулому році було надано послуг з харчування 100 відсоткам особового складу Збройних Сил України за 49 діючими договорами на суму 3 млрд 103,7 млн гривень. Важливим досягненням минулого року є перехід 23 військових частин на нову систему продовольчого забезпечення з використанням каталогу продуктів харчування, що дало можливість урізноманітнити харчування військовослужбовців, — підкреслив тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас