У Києві жінка "замінувала" банк через проблеми з видачею кредиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві жінка "замінувала" банк через проблеми з видачею кредиту

Кредит&Депозит
840
У Києві оперативники затримали жінку-псевдомінера банківського відділення.
Як повідомили в ГУ НП в столиці, в поліцію зателефонувала жінка і, не назвавшись, повідомила про замінування банківського відділення на вулиці Героїв Дніпра, пише “Сегодня”.
За вказаною адресою терміново виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, фахівці вибухово-технічної служби, рятувальники і кінологи.
Правоохоронці оточили будівлю огороджувальною стрічкою і евакуювали з неї людей. Фахівці ретельно перевірили приміщення установи і прилеглу до неї територію: ніяких вибухонебезпечних предметів або речовин на місці не було.
Поліцейські встановили особу псевдомінера і місце її перебування. Правопорушницю затримали вдома.
Анонімом виявилася місцева жителька, 1985 року народження, яка незадовго до свого дзвінка в поліцію відвідувала банківське відділення.
За словами жінки, вона розлютилася на фінансову установу через те, що у неї виникли проблеми з кредитом. Таким чином вона вирішила помститися.
Слідчий відділ Оболонського управління поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності киянці загрожує до шести років позбавлення волі.
Правоохоронці встановлюють обставини події.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас