Нафта дешевшає на даних про зростання запасів у США більше від очікуваного — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на даних про зростання запасів у США більше від очікуваного

Енергетика
484
Світові ціни на нафту в середу вранці опускаються, інвестори відіграють дані Американського інституту нафти (API) про більш значне зростання запасів у США за минулий тиждень у порівнянні з прогнозами, свідчать дані торгів.
Станом на 09.41 вартість квітневих ф’ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знижувалася на 0,8%, до 67,97 долара за барель, ціна березневих ф’ючерсів на нафту марки WTI зменшувалася на 0,91%, до 63,91 долара за барель.
Згідно з даними API, запаси нафти в США за підсумками минулого тижня збільшилися на 3,2 мільйона барелів, до 414,8 мільйона барелів. Прогноз аналітиків передбачає збільшення показника лише на 0,126 мільйона барелів. Таким чином, аналітики очікують першого зростання індикатора з кінця листопада минулого року.
При цьому запаси бензину зросли на 2,7 мільйона барелів, дистилятів – знизилися на 4,1 мільйона барелів, повідомив API. Запаси нафти на найбільшому в країні терміналі в Кушингу (Cushing) впали на 2,4 мільйона барелів. Пізніше в середу інвестори очікують даних про запаси від Міненерго США.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас