Радабанк на запуску проекту аграрних розписок у Львові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк на запуску проекту аграрних розписок у Львові

Особисті фінанси
16
У будівлі Львівської обласної адміністрації 23 січня відкрився консультаційно-дорадчий центр у сфері агропромислового виробництва в якому був проведений офіційний запуск проекту Аграрних розписок. Центр призначений для отримання консультацій, порад і практичних навичок у аграрній сфері:
- Сільськогосподарських і харчопереробних підприємств;
- Фермерських і приватних сільських господарств;
- Сільськогосподарських обслуговуючих та виробничих кооперативів;
- Фізичних осіб, мета яких займатися сільськогосподарським виробництвом;
- А також для органів місцевого самоврядування та об`єднаних територіальних громад.
Працівники корпоративного бізнесу нашого банку виступили в Центрі з розповіддю про переваги роботи з РАДАБАНК у напрямках фінансування агропромислового сектора.
Процес фінансування підприємств даної галузі з використанням аграрних розписок дозволить збільшити клієнтський портфель і надати конкурентний продукт для вітчизняного сільськогосподарського виробника.
Аграрна розписка – зобов`язання сільгоспвиробника розрахуватися майбутнім врожаєм або грошовими коштами (після його збирання та реалізації) зі своїм кредитором.
Основні особливості:
1. Запорукою виступає майбутній урожай. Тому немає необхідності закладати техніку чи інші основні засоби, що необхідно при оформленні звичайного кредиту.
2. Прив`язка до конкретної земельної ділянки, з якої буде зібраний урожай. Це фіксується нотаріусом при оформленні відповідного договору про складання аграрної розписки.
3. Стягнення за договором аграрної розписки відбувається в позасудовому порядку, згідно з виконавчим написом нотаріуса.
Очікується, що використання таких розписок допоможуть українському аграріям залучити додаткове фінансування в період дефіциту класичних банківських кредитів.
РАДАБАНК вже багато років надає банківські продукти та послуги, що поєднують в собі все, що необхідно аграрному підприємству для комфортного партнерства з банком. На сьогодні частка кредитного портфеля аграріїв становить 30%.
Якщо виникли питання, телефонуйте 0 800 500 999.
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас