KPMG будує кампус-готель для боротьби з роботизацією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

KPMG будує кампус-готель для боротьби з роботизацією

Технології&Авто
542
На Всесвітньому економічному форумі (ВЕФ) в Давосі аудиторська компанія KPMG представила проект «кампусу майбутнього» для масового перенавчання працівників, які постраждали від автоматизації, пише Quartz.
Перенавчання працівників, які постраждали від автоматизації, — одна з ключових тем для обговорення в Давосі цього року. ВЕФ опублікував аналітичну доповідь, згідно з якою тільки у США з цією проблемою зіткнуться 1,4 млн осіб.
Quartz поспілкувався в кулуарах форуму з головою ради директорів і головою KPMG Лінн Доті про те, як компанії планують вирішувати цю проблему. На її думку, якщо компанія хоче залишитися конкурентоспроможною, їй необхідно забезпечити умови для постійного, а не разового перенавчання співробітників.
Зокрема, KPMG для боротьби з негативними наслідками роботизації будує величезний кампус в Орландо (штат Флорида, США) за $450 млн. В ньому є 800 індивідуальних кабінетів, а вся будівля здатна вмістити одночасно до тисячі осіб.
KPMG будує кампус-готель для боротьби з роботизацією
Особливістю кампусу є атмосфера Spa-готелю, в якому можна повечеряти, сходити в паб, відпочити, зробити масаж, покататися на велосипеді і так далі.
Дослідження показують, що модель вищої освіти «на все життя» вичерпала себе, і працівникам необхідно постійно повертатися за парту, щоб встигнути за мінливою економікою і технологіями. Цінність університетської освіти вже не така, якою вона була 50 років тому.
Кампус KPMG буде готовий до кінця 2019 року і повністю увійде в дію в першому кварталі 2020 року. Можливо, він стане взірцем того, як корпорації можуть допомогти у вирішенні проблеми безробіття від автоматизації.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас